Om Nidelven Camping

Nidelven Camping ligger i Klæbu kommune bare 30 minutter fra Trondheim sentrum. Campingplassen ligger ved enden av den vakre Nidelva og helt i starten av Selbusjøen. Campingplassen ligger bare få minutter fra Klæbu sentrum hvor man finner det meste av butikker og restauranter. Selv om den ligger nært sentrum, ligger den meget stille til. Her kan man slippe ned skuldrene og bare nyte den deilige sjøluften. Campingplassen er perfekt plassert for dagsturer til Trondheim, Røros og Melhus.

Hva er på tilbud?

Nidelven Camping er en topp moderne campingplass, som de siste 10 årene har gjennomgått en rekke oppgraderinger og utbygginger. I dag har campingplassen plass til 50 vogner og bobiler, alle med strøm og tv-tilgang. I tillegg finner man 19 hytter og egen teltplass hvor man kan slå opp cirka 40 telt. Nidelven Camping har tre flotte fellesanlegg som alle er pusset opp de siste 6 årene. Her finner man et godt antall dusjer og toaletter, i tillegg til badstue og vaskerom. På vaskerommene vil man finne flere vaskemaskiner og tørketromler. Det er også mulighet for å leie strykejern og strykebrett. Alle fellesanleggene har eget kjøkken med flere stekeovner, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner og flere store spisebord. Kjøkkenet er gratis for alle som bor ved campingen og kan fritt benyttes mellom klokken 07.00 og 22.00. Maskinene på vaskerommet fungerer med polletter man kan kjøpe i resepsjonen eller via maskin på fellesanlegget. Ønsker man å benytte seg av badstuen må man gi beskjed til resepsjonen, så sørger de for at det blir klargjort. Det er ingen kostnad ved bruk av badstuene.

Gratis WiFi

Nidelven Camping har investert betydelige summer i å gi alle besøkende tilgang på hurtig WiFi. Uansett om man befinner seg i vognen, på fellesanlegget, eller man sitter nede ved elven og nyter solnedgangen, er man sikret kontakt med omverdenen.

Hyttene

Nidelven Camping har 19 hytter som varierer i størrelse fra 12m2 til 55m2. Hyttene har sengeplass til to-, fire- og åtte personer. De minste hyttene er de eldste på anlegget, men alle er pusset opp de senere årene og har både et lite kjøkken og tv. De større hyttene har i tillegg til kjøkken og tv, eget baderom med toalett og en større stue med sittegruppe. Ønsker man mer privatliv, har man også 4 hytter med egen dusj. Alle hytter kommer med alt av kjøkkenutstyr og alt av dyner og puter er på plass. Om man ikke ønsker å medbringe sengeklær, kan dette bestilles i resepsjon. Det anbefales at man forhåndsbestiller sengeklær om man vet at man vil ankomme etter kl 20.00.

Aktiviteter

Nidelven Camping passer ypperlig for både de med og uten barn. Campingplassen har en stor lekeplass med en rekke stativer for store og små barn. Her er det også en trampoline og en 12-hulls minigolfbane. Hele lekeplassen er inngjerdet og ligger fint til et lite stykke fra selve campingplassen. For dem som foretrekker rolige dager med avslapping i både kropp og sjel, kan Nidelven Camping tilby to vedfyrte badestamper med utsikt over Nidelven. Stampen tar noen timer å klargjøre, så man må bestille tid i resepsjonen. En ferdig oppvarmet stamp, som rommer opptil seks personer, koster beskjedne 200 kroner.

Båtutleie

Nidelven Camping ligger flott til for båtturer enten på Nidelven eller Selbusjøen. Campingplassen har privat båtutleie hvor man kan leie robåt, kano, kajakk, eller motorbåt. Alle båter leies ut for 3 timer, 6 timer, en dag, tre dager, eller en uke. Inkludert i prisen er redningsvest og en tank bensin. Man kan også leie gps om det er ønskelig. For de som ønsker å prøve fiskelykken, kan Nidelven Camping stille med et godt utvalg av utstyr for sjø- og elvefiske. Ekkolodd er også på tilbud.